1977 yılında Ankara'da doğdu. Ankara Bahçelievler Deneme Lisesinin ardından 1995 yılında başladığı 5 yıllık Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini 2000 yılında bitirdi.

Aynı yıl açılan doktora sınavını kazanarak Ağız Diş Çene Hastalıkları ve Cerrahisi Anabilim Dalında doktora eğitimine başladı. 2002 yılında Gazi üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde 8 ay süren Anesteziyoloji KBB ve Plastik Cerrahi Anabilim dallarındaki rotasyon eğitimini takiben eğitimine 6 ay İngiltere Londra da devam etti.

2005 yılında Amerika Birleşik Devletleri, University of Michigan Hospital ve Mott Children Hospital da misafir ögretim görevlisi olarak bulundu.

2006 Mayıs ayında Doktora eğitimini tamamlayarak Ağız Diş Çene Hastalıkları ve Cerrahisi dalinda bilim doktoru oldu.

2006 Ağustos-2007 Ağustos arasında Ankara Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu Eğitim ve Tümen Komutanlığında Yedek Subay Diş Tabibi olarak askerlik görevini yaptı.

2011 yılında Hollanda da (UMCG) University Medical Center Groningen de ve 2012 yılında Danimarka Aarhus Üniversitesi hastanesinde misafir çene cerrahisi uzmanı olarak ortognatik cerrahi ve kalça kemiğinden kemik nakli gibi ileri cerrahiler üzerine pek çok ameliyata katıldı.

2007 yılı Kasım ayından bu yana İstanbul Ataşehir'deki muayenehanesinde İmplantoloji, çene cerrahisi, kemik nakli cerrahileri ve estetik diş hekimliği konularında çalışmalarına devam etmektedir.

Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneği, Ağız ve Çene Yüz Cerrahisi Derneği, Türk Oral İmplantoloji Derneği, Osseointegrasyon Derneği ve Estetik Diş Hekimliği Akademisi Derneği üyesidir.

Halen İstanbul Ataşehir'deki muayenehanesinde İmplantoloji, Ağız - Çene Cerrahisi ve Estetik Dişhekimliği çalışmalarına devam etmektedir.

Boş zamanlarında CMAS ve PADI (OWD) Açık Deniz Dalgıcı brövelerine sahip olarak dalış ve sualtı fotoğrafçılığı yapmaktadır.

Ağız Diş Çene Hastalıkları ve Cerrahisi Bilim Doktoru Kimdir?

Beş yıllık diş hekimliği eğitiminden sonra, Ağız Diş Çene Hastalıkları ve Cerrahisi Doktora sınavını kazanan adaylar ortalama 4 ila 6 yıl süren ihtisas eğitimine başlarlar. doktora eğitimi süresince asistanlar çene cerrahisinin tüm ameliyatlarına katılarak, çene gelişim bozuklukları ve deformitelerinin cerrahi tedavileri, gömülü dişler, odontojenik kist ve tümörler, çene kırıkları, implantoloji ve ileri implantoloji konularında uzmanlaşırlar. 6 yıllık Cerrahi eğitiminin 1 yılı tıp fakültesinde Anesteziyoloji ve Reanimasyon, KBB, Plastik Cerrahi, Genel Cerrahi gibi tıp dallarında rotasyon eğitimi ile geçer.


©Copyright 2012, All Rights Reserved

Site içeriğinde bulunan bilgiler destek sağlamak içindir. Hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi, tanı ve teşhis koyması yerine geçmez